PRONTO Xi 760 Online Launch - Please Register Now

The link to the event will be provided once you’ve registered yourself

    Date : 28/7/20 – 29/7/29

    Time : 2pm-3.10pm

    PRONTO Xi 760 LAUNCH AGENDA

    DAY 1: 28/07/20


    2.00pm – PRONTO 760 Overview by Paul and Chris (19 mins)

    2.20pm – Q&A (5 min)

    2.25pm – PRONTO 760 Financials (16 mins)

    2.40pm – Q&A (5 min)

    2.45pm – PRONTO 760 BI ( 22 mins)

    3.10pm – Q&A (5 min)

    3.15pm – End

    Day 2: 29/07/20


    2.00pm – PRONTO 760 Supply Chain and Distribution (11 mins)

    2.15pm – Q&A (5 min)

    2.20pm – PRONTO 760 Platform and Technology (15 mins)

    2.35pm – Q&A (5 min)

    2.40pm – PRONTO 760 Asset & Facility Management (11 mins)

    2.55pm – Q&A (5 min)

    3.00pm – End